Management de Proiect

on martie 14, 2018

PROJECT MANAGEMENT

Serviciile de Management de Proiect in cadrul Luxury Design Dosei sunt relativ recente in contextul actual al pietei constructiilor din Romania. Colaborarile noastre cu echipe de arhitecti, ingineri proiectanti si alti specialisti din industrie au facut posibila finalizarea cu succes a unor proiecte la cele mai inalte standarde din industrie.

Vincentiu Tion, managing partner al Luxury Design Dosei, cu o experienta de mai bine de 13 ani in sectorul executiei proiectelor de constructii (atat in tara, cat si in strainatate), aduce un aport substantial in largirea paletei de servicii a companiei, avand experinta in planificare, coordonare a proiectarii, ofertare, control cost si management de proiect in diferite proiecte de constructii desfasurate atat in segmentul rezidential, industrial si comercial, cat si in cel logistic.

Servicii:

 1. Management de Proiect
 2. Managementul Proiectelor de Constructii
 3. Managementul Costurilor
 4. Achizitionare de Materiale si Contractare Furnizori
 5. Design Arhitectural
 6. MEP Design
 7. Due Diligence
 8. Monitorizare Proiect
 9. Managementul Securitatii si Sanatatii in Munca

Sectoare:

 • Industria bunurilor de larg consum
 • Depozitare si Logistica
 • Sectorul Comercial
 • Industrie
 • Spatii de birouri

MANAGEMENT DE PROIECT:

Serviciile de management de proiect furnizate de Luxury Design Dosei sunt customizate pentru fiecare proiect in parte. Focusul este pe livrabilele proiectului, tinand cont de constrangerile tipice, precum : scop, timp, calitate, buget si resurse;

Pe intreaga durata a proiectului, Luxury Design Dosei utilizeaza proceduri specifice metodologiei managementului de proiect pentru urmarirea, controlul, analiza si incheierea fiecarei faze a proiectului.

MANAGEMENTUL PROIECTELOR DE CONSTRUCTII:

Incepand cu faza de start-up a unui proiect, Luxury Design Dosei functioneaza ca o extensie a clientului, avand in prim-plan interesele sale, coroborate cu gestionarea fiecarui aspect de proiectare si de livrare a constructiei;

Gestionam fiecare aspect in interesul beneficiarului, de la faza initiala de ofertare, alegerea constructorilor, urmarirea executiei conform contractelor agreate, pana la obtinerea certificatului de functionare in inchiderea si predarea proiectului catre utilizatorii finali ai acestuia. In toate aceste faze asiguram clientul de optimizarea costurilor precum si de utilizarea eficienta a
resurselor de timp alocate.

MANAGEMENTUL COSTURILOR:

Luxury Design Dosei poate furniza costurile initiale previzionate in urma planificarii, cash flow-ul aferent investitiei, previziuni de cost, monitorizarea costurilor, managementul si raportarea bugetului agreat al proiectului, precum si controlul calitatii activitatilor/fazelor proiectului.

ACHIZITIONARE DE MATERIALE SI CONTRACTARE FURNIZORI:

Luxury Design Dosei asista si consiliaza clientul pentru intregul set de servicii de procurment: pre-calificare ofertanti, chestionare, selectie si alegere a contractorului, initializare a documentatiei de ofertare, incluzand: liste de cantitati, specificatii, cerinte specifice, forma de contract, evaluari ale ofertelor, negocieri si acordarea contractului unui antreprenor si/sau unor contractori.

DESIGN ARHITECTURAL:

Furnizam intreaga gama de servicii arhitecturale, atat pentru sectorul rezidential, cat si pentru constructiile industriale, acoperind toate stagiile aferente  autorizarii: de la obtinerea certificatului de urbanism, obtinerea autorizatiei de constructie precum si autorizarea si obtinerea proiectelor de dezvoltare gen PUZ, DATC, pana la furnizarea PTh – proiectului tehnic si a DE – detaliilor de executie.

MEP DESIGN:

Luxury Design Dosei poate asigura furnizarea serviciilor de proiectare atat pentru proiecte rezidentiale, cat si pentru proiecte industriale, acoperind toate stagiile de autorizare: de la PZ, concepte, DTAC (documentatie tehnica autorizare constructie), pana la proiecte complete de PTh si DE.

DUE DILIGENCE:

Furnizarea serviciilor de TDD – technical due diligence, asigura beneficiarul de alinierea la standardele si normele in vigoare, o analiza asupra proiectului si a documentelor generate de acesta, asupra materialelor folosite conform specificatiilor proiectului, asupra problemelor existente si asupra autorizatiilor. Pe langa acestea, clientului ii va fi prezentat si un raport asupra managementului proprietatii, care curpinde cerinte si comentarii cu privire la serviciile de mentenanta existente sau propuse.

MONITORIZARE PROIECT:

Actionand prin prisma entitatii care asigura finantarea proiectului – banca sau fond de investitii – Luxury Design Dosei poate livra atat servicii de urmarire tehnica cat si financiara, urmarind si raportand la perioade determinate de timp progresul realizat, raportat la basis-ul agreat initial; Focus-ul este pe confirmarea valorilor realizate in termeni de cost, calitate si timp – in raport cu sumele investite si platite, cu urmarirea calitatii si agrearea acesteia si in raport cu timpul alocat pe faze de executie.

MANAGEMENTUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA:

Pentru a performa toate activitatile pe care derularea/executia unui proiect le presupune la cele mai inalte standarde, intr-un mod sigur si sustenabil, Luxury Design Dosei poate asigura implementarea procedurilor de siguranta si sanatate raportate la urmarirea contractorilor in derularea executiei proiectului.

LUXURY DESIGN DOSEI IN NUMERE:

 • Peste 200.000 mp de hale logistice si productie ;
 • Peste 100.000 mp de cladiri birouri
 • Peste 100.000 mp centre comerciale ;
 • Peste 300.000 mp platforme betonate ;
 • Prima fabrica de reciclare sticla din Romania;
 • Proiecte cu buget mai mare de 10M euro.