Suntem un studio de design interior cu sediul in Timisoara, cu o experienta de peste 9 ani in oferirea de servicii complete de amenajare pentru proiecte rezidentiale si comerciale. Combinand informatia cu viziunea si determinarea, conturam spatii care transmit si degaja un aer primitor, pasiunea noastra ajungand sa ne bucure clientii. Luxul nu inseamna neaparat bani, ci mai degraba inspiratie, creativitate si sensibilitate, iar acest lucru se reflecta in fiecare amenajare de interior in care primeaza detaliile abordate in mod personalizat si in care accentul cade pe bun gust si functionalitate. Abordarea stilurilor este o provocare aplicabila in spiritul cald al caminului. Serviciile noastre includ proiectarea tridimensionala, propunerea materialelor, a texturilor, a placajelor ceramice, proiectarea mobilierului, alegerea pieselor, etc. Bugetarea si urmarirea lucrarilor sunt si ele incluse, astfel incat beneficiarul sa fie scutit de mult timp pierdut si sa se poata bucura de un buget salvat de operatiuni nejustificate.

Design Interior

Etapele unui proiect pot fi diferite in functie de necesitatile beneficiarului. Luxury Design Dosei urmareste anumiti pasi si in functie de necesitatile proiectului.
Mai mult

Management de Proiect

Serviciile de Management de Proiect din cadrul Luxury Design Dosei sunt relativ recente in contextul actual al pietei constructiilor din Romania.
Mai mult

Obiecte de arta

Designul interior este un joc foarte serios. Incepe atunci cand ochiul isi doreste nu doar sa priveasca un lucru ci sa-l vada.
Mai mult

Mihaela Dosei
Fondator
Vincentiu Tion
Project Manager
Nora Blaj
Art Director
Cristina Coste
Arhitect
Aurora Dan
PR si Comunicare
Bianca Boeroiu
Artist colaborator
Ligia Seculici
Artist colaborator