Design interior

on aprilie 11, 2018

DESIGN INTERIOR

Luxury Design Dosei ofera servicii complete de design interior, astfel incat beneficiarul sa fie scutit de mult timp pierdut si sa se poata bucura intr-un timp cat mai scurt de transformarea spatiului sau. Serviciile noastre de design interior cuprind proiecte de amenajare rezidentiale (locuinte proprii – apartamente, case), comerciale (industria horeca, magazine, standuri de prezentare etc) si industriale (parcuri logistice, fabrici).

Etapele unui proiect de amenajare interioara si/sau exterioara pot fi diferite in functie de necesitatile beneficiarului. Luxury Design Dosei urmareste anumiti pasi si in functie de necesitatile proiectului:

   1. Discutie initiala cu beneficiarul
    Discutia initiala are in vedere necesitatile beneficiarului. Stilul care se doreste a fi abordat si functionalitatea spatiului sunt aspectele principale aduse in discutie
   2. Realizare a releveului
    Realizarea releveului presupune deplasarea la spatiul beneficiarului si prelucrarea informatiilor in programe de specialitate.
   3. Prezentare a proiectului de design interior in 2D insotit de randari 3D
    Simularile au rolul de a oferi beneficiarului o imagine cat mai clara si mai fidela a spatiului in urma transformarii sale.
   4. Realizare desene tehnice pentru executant / constructor instalatii electrice, sanitare, finisaje; alegerea acestora
    Este necesar ca executantii sa aiba o foarte buna percepere asupra spatiului, pentru a putea asigura pastrarea preciziei pe parcursul lucrarilor.
   5. Realizare a desenelor tehnice necesare executiei de mobilier
    Desenele tehnice sunt esentiale executiei de mobilier la comanda, conform necesitatilor spatiului care urmeaza a fi amenajat.
   6. Bugetare pentru implementarea proiectului
    Fiecare achizitie este luata in calcul astfel incat beneficiarul sa poata avea o imagine clara cu privire la necesitatile financiare ale proiectului de amenajare.
   7. Predare a intregii documentatii
    Proiectul de amenajare este gata pentru predare atunci cand au fost atinse toate punctele de mai sus. Planul de executie al proiectului este ilustrat si explicat in detaliu, astfel incat sa poate fi urmarit cu rigurozitate in etapa de implementare.
   8. Implementarea proiectului cuprinde:
    • Dirigentie de santier
    • Consultanta si deplasare la furnizori
    • Monitorizare executie
    • Schimbari solutii si adaptare in santier

STANDURI EXPOZITIONALE

Proiectare personalizata a standurilor de prezentare.